реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 25 » Міліція встановила особи невідомих в балаклавах, які з'явилися в облраді
17:54
Міліція встановила особи невідомих в балаклавах, які з'явилися в облраді
Міліція встановила особи невідомих в балаклавах, які з'явилися в облраді Правоохоронці провели профілактичні бесіди з мітингувальниками та попередили про неприпустимість провокативних дій з боку організаторів, які в облраді вимагали прискорити розслідування справи про розгін чернігівського Євромайдану, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Ще однією вимогою активістів об’єднання «Форум порятунку Чернігова «Нове життя» було покарати винних у побитті їх побратимів у Прилуках. На їх вимогу голова обласної ради Микола Звєрєв ініціював засідання за круглим столом.
У зустрічі взяли участь прокурор області Дмитро Чібісов, виконуючий обов’язки начальника УМВС України в області Вадим Філашкін, а також чернігівські майданівці, волонтери та представники різних громадських організацій.
Громада вимагала у влади негайно розібратися в ситуації, яка сталася 23 лютого, коли молодики в камуфляжі і балаклавах зайшли до приміщення Чернігівської обласної ради.
Зі слів організаторів акції, невідомі чоловіки в балаклавах належать до громадської організації «Самооборона Чернігівщини» і насправді охороняли активістів «Форуму порятунку Чернігова «Нове життя». За увесь час перебування в приміщенні обласної ради ніяких протиправних чи радикальних дій вони не вчиняли.
У свою чергу правоохоронці застерегли активістів від влаштування подібних «маски-шоу», а якщо у громадян є якісь претензії до роботи прокуратури чи міліції або інших правоохоронних органів, то приходити безпосередньо туди, адже обласна рада – не майданчик для вирішення подібних проблем.
Наразі особи всіх чоловіків в балаклавах міліцією встановлені, з ними проведені профілактичні бесіди щодо неприпустимості такої поведінки. Завдяки толерантній позиції голови облради Миколи Звєрєва та вчасного втручання міліції конфлікт не був допущений, громадський порядок не порушувався.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 958 | Теги: балклави, самооборона, обласна рада, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar