реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Міліція знешкодила безхазяйну сумку, виявлену біля супермаркету. Фото
18:09
Міліція знешкодила безхазяйну сумку, виявлену біля супермаркету. Фото
Міліція знешкодила безхазяйну сумку, виявлену біля супермаркету. Фото Вранці 26 лютого в центрі Чернігова неподалік супермаркету була виявлена безхазяйна спортивна сумка з невідомим вмістом. Прибула на місце пригоди вибухотехнічна служба знешкодила її шляхом підриву «гідродинамічною» гарматою.
Близько сьомої ранку 26 лютого до чергової частини Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ зателефонував чоловік та повідомив, що поблизу супермаркету стоїть покинута спортивна сумка. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом міськвідділу, вибухотехніки, наряд патрульної служби, аварійно-рятувальні служби ДСНС та «швидка медична допомога».
Працівники ДАІ перекрили рух на центральній магістралі Чернігова – проспекті Перемоги.
Місце небезпечної знахідки одразо ж було огороджене та очеплене працівниками міліції. Під час по квартирних обходів міліціонери попередили мешканців багатоповерхівки про дотримання заходів безпеки. Звільнивши територію навколо нічийної сумки від припаркованих автомобілів, співробітники вибухотехнічої служби знешкодили її за допомогою «гідродинамічної» гармати.
Правоохоронці подякували громадянам за пильність та звернулися до всіх мешканців Чернігова і області.

Шановні громадяни!

З огляду на підвищений ступінь терористичної загрози в країні, міліція просить всіх жителів Чернігівщини при виявленні невідомих предметів, безгосподарних сумок, валіз, коробок тощо негайно повідомляти про це відповідні служби за телефонами «102» та «101».

Джерело: УМВС України в Чернігівській області











Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 965 | Теги: міліція, сумка, Чернігів, вибух | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar