реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 9 » Міліціонери Чернігівщини повернулися додому із зони бойових дій на Донбасі
13:23
Міліціонери Чернігівщини повернулися додому із зони бойових дій на Донбасі
Міліціонери Чернігівщини повернулися додому із зони бойових дій на Донбасі Чернігів вітав своїх синів, які боронили Україну на Сході від російсько-терористичних військ. Десята ротація міліціонерів Чернігівщини повернулися з АТО, щоб після невеликого перепочинку повернутися до роботи, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Ступивши на рідну землю, чернігівські міліціонери не приховували емоцій від повернення додому, до родин, у мирні міста і села. Про те, що на Донбасі було дуже гаряче, правоохоронці розповідають скупими, але влучними словами - "на війні, як на війні".
Незважаючи на обстріли українських позицій від ранку до вечора, а часто й уночі, бойовикам російсько-терористичних військ не вдалося зламати могутній бойовий дух козацьких нащадків. Більше того, міліціонери Чернігівщини разом із військовослужбовцями Збройних Сил України регулярно добряче давали ворогові по зубах, про що окупанти неодноразово скиглили в Інтернеті.
Міліцейський загін повернувся додому без втрат, лише троє бійців отримали поранення під час мінометно-артилерійських обстрілів. Зараз вони проходять повний курс реабілітації у відомчій лікарні УМВС України в Чернігівській області. Їх життю нічого не загрожує, натомість лікарі впевнені, що скоро хлопці стануть у стрій.
Незважаючи на глуху ніч, втомлених міліціонерів прийшли зустрічати не тільки рідні, друзі, а й колеги по службі. Всі раділи зустрічі, кожен хотів потиснути руку та обійняти побратимів, від яких ще пахло порохом і дорогою.
Під час шикування на подвір’ї УМВС командир зведеного загону Олександр Бредюк доповів тимчасово виконуючому обов’язки начальника Управління МВС в Чернігівській області Вадиму Філашкіну про успішне виконання поставлених задач.
У свою чергу очільник Управління Вадим Філашкін привітав міліціонерів з поверненням у рідний край, подякував за службу та нагадав правоохоронцям, що крім 10-денної відпустки, на них чекають заслужені нагороди, відзнаки та позачергові спеціальні звання.
Співробітники зведеного загону не тільки чергували на блокпостах, реагували на повідомлення громадян про скоєні злочини, а й супроводжували медиків на виклик та допомагали в евакуації цивільного населення з-під обстрілів. Саме евакуація виявилася найскладнішим завданням, бо проводилася, як правило, під обстрілами з боку російсько-терористичних військ.
Наразі на бійців чекає десятиденна відпустка, аби набратися сил і звикнути до мирного життя без свисту куль і розривів снарядів.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 975 | Теги: Донбас, міліція, Чернігівщина, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar