реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 18 » Міський голова Чернігова пропонує провести громадське обговорення про майбутнє Алеї Героїв
20:20
Міський голова Чернігова пропонує провести громадське обговорення про майбутнє Алеї Героїв
Міський голова Чернігова пропонує провести громадське обговорення про майбутнє Алеї Героїв Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернувся до чернігівців з пропозицією обговорити майбутнє Алеї героїв, роботи фонтанів на Алеї та щодо перекриття дороги від Валу до Красної площі.
Ці ініціативи він оприлюднив на своїй сторінці у мережі facebook
Владислав Атрошенко: "Зараз весна і наше місто розквітає та стає привабливих для гостей та своїх мешканців, які покидають свої домівки, щоб провести час в центральній частині Чернігова зі своїми родинами чи друзями.
В зв'язку з цим, хочу почути вашу думку з наступних питань:
1. Який бажаний час роботи фонтанів на Алеї Героїв? Пропозиція - будні дні 17.00-20.00, вихідні - з 11.00-20.00
2. На який час варто перекривати проїзд на ділянці дороги від Валу до площі?
Пропозиція - будні дні 17.00-24.00, вихідні - 7.00-24.00. У вихідні територію, де обмежується проїзд пропонується збільшити таким чином, щоб перекрити в'їзд на Красну площу зі сторони вул. Полуботка (за виклбченням весільних кортежей та громадського транспорту).
3. Найважливіше питання. Пропоную розпочати громадське обговорення та визначитися з долею Алеї Героїв. Яку концепцію має реалізувати міська влада, щоб максимально якісно та ефективно використовувати цю територію, перетворивши її на сучасне місце відпочинку чернігівців та гостей міста?".

Фото з архіву сайту "Чернігівський формат".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1060 | Теги: Владислав Атрошенко, Чернігів, Алея героїв | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar