реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 12 » На Чернігівщині внаслідок жахливого ДТП загинуло три людини. Фото
18:48
На Чернігівщині внаслідок жахливого ДТП загинуло три людини. Фото
На Чернігівщині внаслідок жахливого ДТП загинуло три людини. Фото Увечері 11 вересня на межі Чернігівської і Сумської областей сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули троє жителів Сумщини. Двоє з них — працівники міліції.
Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Близько 20-ї вечора 11 вересня до чергової частини Талалаївського РВ УМВС в Чернігівській області надійшло повідомлення, що на автодорозі "Київ-Суми-Юнакіївка" біля с. Лавіркове Талалаївського району сталася ДТП із загиблими й травмованими. На місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції та співробітники Державтоінспекції області.

За попередньою інформацією, на 207-му кілометрі автодороги "Київ-Суми-Юнакіївка" водій автомобіля ВАЗ-21104 з трьома пасажирами на борту при зустрічному роз’їзді не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті відбулося бокове зіткнення з автомобілем ВАЗ-21099, внаслідок чого ВАЗ-21104 з’їхав у лівий кювет, перекинувся й вдарився об придорожнє дерево.

В результаті ДТП три пасажири автомобіля ВАЗ-21104 загинули на місці пригоди, ще одна – 21-річна жителька міста Ромни Сумської області отримала тілесні ушкодження й доставлена до травматологічного відділення Роменської центральної районної лікарні. Двоє загиблих – майори міліції, керівники структурних підрозділів Роменського міськвідділу УМВС в Сумській області (обоє 1978 року народження), третій загиблий - жителька Ромнів 1996 року народження.

Водій автомобіля ВАЗ-21099 не постраждав, його транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

На місці пригоди працювали співробітники інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення УМВС України в Чернігівській області та відділу внутрішньої безпеки в Чернігівській області.

Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку Талалаївського РВ УМВС. Всі матеріали наразі передані до прокуратури Чернігівської області а відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб».
Триває досудове розслідування.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1340 | Теги: ДТП, Талалаївка, Чернігівщина | Рейтинг: 2.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar