реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 8 » Народний депутат Олександр Кодола про недостовірну інформацію
12:24
Народний депутат Олександр Кодола про недостовірну інформацію
Народний депутат Олександр Кодола про недостовірну інформацію Народний депутат України Олександр Кодола ("Народний фронт", Чернігівщина) 6 лютого 2015 року на своїй сторінці у мережі facebook пише: "...на одному з інтернет-ресурсів з'явилася недостовірна інформація щодо мене та мого колеги Євгена Дейдея.
На інтернет-сайті розмістили пост однієї зі спільнот у соціальній мережі, яка відома розповсюдженням неперевіреної інформації. У пості, окрім невеликого комента, нібито доказ правдивості цього коментаря, розміщено зображення мобільного телефону з текстовим повідомленням, в якому нібито мені обіцяно винагороду від Євгена Дейдея за запитання Генеральному прокурору Віталію Яремі під час мого виступу у Верховній Раді".
Кодола наголошує: "Офіційно заявляю, що наведена інформація не відповідає дійсності. Інтернет-видання поширило провокаційний матеріал, який базується на підробленій фотографії та вигаданому тексті, яку при сучасних технологічних можливостях можна виготовити за кілька хвилин.
Під час заслуховування у Верховній Раді інформації про діяльність Генпрокурора, я на прохання свого колеги по фракції Євгена Дейдея запитав Віталія Ярему про результати діяльності одного з прокурорів, але ніяких повідомлень про це на телефон не отримував. До речі, сам Євген Дейдей знаходився в цей момент у залі засідань парламенту біля мене, але не встиг записатися, щоб самостійно задати запитання. Тому писати СМС у нього не було жодної необхідності.
Автори провокації навіть не завдали собі клопоту надати бодай приблизної правдоподібності фальшивці, методом комп’ютерної графіки виготовивши замовну маячню. На фото показано телефон, який невідомо в кого в руках, а швидше за все - в нікого, оскільки очевидні результати роботи фотошопу. Окрім того, якщо зважити на розташування мого робочого місця у залі, то стає зрозумілим, що під таким кутом сфотографувати телефон було просто нереально, - і це також свідчить про підробку.
Окрім того, на підробленому фото зображено телефон моделі «IPhone», я останні 3 роки користується мобільним телефоном Самсунг та Нокіа, про що знають десятки і сотні людей, які постійно спілкуються зі мною.
Справа в тому, що Євген Дейдей є головою підкомітету з питань законодавства про адміністративні правопорушення Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та планував самостійно задати запитання Віталію Яремі про одного з одіозних прокурорів, який боровся з майданівцями, а зараз будь-якою ціною намагається залишитися при владі. Євген Дейдей тривалий час займався цією справою, тому запитання Євгена чекали та планували провокацію проти нього, але коли запитання озвучив інший народний депутат, махінатори нашвидкоруч вигадали історію з «винагородою за запитання», імітували листування на телефоні «IPhone», зробили фотографію та поширили у мережі Інтернет недостовірну інформацію.
Очевидно, головним завданням провокації були не народні депутати, а бажання поставити під сумнів правдивість їх запитання та звинувачень на адресу бандита в прокурорських погонах.
І подібними провокаціями шістки режиму Януковича, які досі чіпляються за владу, перефарбовуючись та намагаючись дискредитувати тих, хто активно з ними бореться лише підтверджують, що їх час минув та покарання неминуче".
Народний депутат Олександр Кодола звертається до представників ЗМІ: "З понеділка ми з Євгеном плануюємо написати заяву до суду та органів правопорядку за поширення неправдивої інформації та просимо представників засобів масової інформації і громадськість не піддаватися на провокації та перевіряти інформацію".



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1543 | Теги: спростування, Олександр Кодола, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar