реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Патрульні затримали зловмисника, який вночі пошкодив чужого автомобіля
14:11
Патрульні затримали зловмисника, який вночі пошкодив чужого автомобіля
Патрульні затримали зловмисника, який вночі пошкодив чужого автомобіля 23 жовтня о п’ятій ранку на лінію «102» звернувся чернігівець і повідомив: щойно невідомий розбив бокове скло його автомобіля та, побачивши, що його помітили втік. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції, інформує Патрульна поліція Чернігова.

Прибувши на місце та поспілкувавшись із заявником, патрульні з’ясували, що момент пошкодження машини чоловік побачив у вікно, він крикнув зловмиснику і той кинувся навтьоки.
За словами власника авто, все відбувалося доволі швидко, проте він встиг розгледіти зловмисника і надав його детальний опис. Також чоловік указав напрямок, куди він побіг.
Завдяки тому, що заявник одразу зателефонував до поліції, часу від моменту події минуло не багато, що дало змогу правоохоронцям оперативно спрацювати.
Громадянина, дуже схожого на невідомого, що пошкодив автомобіль, патрульні помітили на сусідній вулиці. Потерпілий одразу впізнав його. Чоловіка затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу.
Затриманий поводився спокійно і без заперечень надав свої дані для перевірки. Але з приїздом слідчо-оперативної групи почав нервувати. По-перше, з’ясувалося, що громадянин надав патрульним неправдиві дані про себе (обман викрився одразу, як його побачили співробітники Чернігівського відділу поліції). По-друге, виявилося, що затриманий уже потрапляв до поля зору поліції – нещодавно його засудили за крадіжку й рішення суду саме набрало законної сили. Та громадянин став переховуватися від правосуддя, через що поліція оголосила його у розшук. Тепер же чоловікові таки доведеться відповідати за свої вчинки.





Переглядів: 785 | Теги: автомобіль, патруль, зловмисник | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar