реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 14 » Перша дорога приватного капіталу є!
13:34
Перша дорога приватного капіталу є!
Перша дорога приватного капіталу є! "Голос України" вже повідомляв про підписання у травні меморандуму між Чернігівською обласною державною адміністрацією, Службою автомобільних доріг області та приватною компанією "Земля і Воля" про спільне фінансування відновлення низки доріг у Бобровицькому та Козелецькому районах області.

І ось є перший результат -- шлях між селами Піски та Стара Басань відремонтовано за кошти приватного капіталу. Це 5,4 кілометра. Будувати щонайменше десять-п'ятнадцять кілометрів доріг щороку -- мета, що її собі поставив Герой України, генеральний директор найпотужнішого місцевого сільгосппідприємства "Земля і Воля" Леонід Яковишин. "Одну закінчуємо -- другу починаємо... Ярославка, Стара Басань, Піски і -- на Київ.
Уся ця дорога буде зроблена під ключ", -- сказав він під час урочистого відкриття автошляху. Невдовзі мають розпочатися роботи на дорозі Бобровиця -- Козелець. По території Бобровицького району роботи фінансує "Земля і Воля", а по Козелецькому -- влада, згідно з умовами меморандуму. Кошти вже виділені, і роботи могли б розпочатися раніше, якби не процедура публічних закупівель. "Дорога буде цього року", -- запевнив начальник Служби автомобільних доріг в області Володимир Гузема.

Василь Чепурний, "Голос України"






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 879 | Теги: Бобровиця, дорога | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar