реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 30 » Перша сенсація місцевих виборів
20:44
Перша сенсація місцевих виборів
Перша сенсація місцевих виборів Микола Звєрєв очолить список та виборчий штаб політичної партії «УКРОП» на виборах до Чернігівської обласної ради.
Про це він заявив під час прес-конференції, що відбулася 20 серпня в дискусійному клубі «Експертна думка». А також додав, що вже призупинив своє членство в «Громадянській платформі».
Голова обласної ради під час виборчої кампанії планує взяти частину своєї відпустки, не використану раніше. «Частину часу я буду у відпустці й не буду суміщати свою посаду і роботу в команді по місцевих виборах», — каже він. А ось у передвиборчих перегонах за посаду міського голови пан Звєрєв брати участь начебто не планує. Він каже, що добре знається на проблемах області, був ініціатором проведення адміністративно-територіальної реформи на Чернігівщині, тож планує продовжувати роботу з децентралізації регіону. Відповідно, бачить себе виключно на керівній посаді в обласній раді.
Як зазначив голова обласної організації політичної партії «УКРОП» Роман Семешко, поки вони ще не визначилися з кандидатурою на посаду мера. Обіцяють до обговорення кандидатури залучати громадськість та представників ЗМІ.
Найближчим соратником партії «УКРОП» пан Семешко вважає політичну силу «Самопоміч», з якою, на його думку, їм можна об’єднатися. При цьому він підкреслює, що це — його особиста думка, адже на вищому рівні ніякого рішення про об’єднання двох політичних сил не приймалося.
Щодо участі у змаганнях за крісло мера столиці Геннадія Корбана — колишнього кандидата в народні депутати на проміжних виборах по 205 округу, то тут теж, за словами пана Романа, поки що офіційного рішення не приймалося. Хоча пан Семешко не заперечує, що такі розмови дійсно точаться, і навіть були публікації в центральних ЗМІ.

Олена БЕРЕЗКІНА, Чернігівські відомості



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 895 | Теги: місцеві вибори 2015, Звєрєв Микола, укроп | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar