реклама партнерів:
Головна » 2021 » Березень » 30 » Проміжні вибори до Остерської міської ради. Безкомпромісна боротьба…
20:25
Проміжні вибори до Остерської міської ради. Безкомпромісна боротьба…
Проміжні вибори до Остерської міської ради. Безкомпромісна боротьба… 28 березня 2021 року на проміжних виборах за депутатське крісло до Остерської міськради розгорілася безкомпромісна боротьба. До виборчого округу входило два села: Євминка і Крехаїв. Змагалося 4 кандидата, всі самовисуванці, хоча й представляли політичні партії.
З них — лише Любов Вакула, вчителька Крехаївської школи, член Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» не брала активної участі в агітаційній боротьбі. Відтак, і проголосувало за неї всього 30 виборців.
Не вперше за депутатський мандат боровся і рухівець, юрист Григорій Шурига. У 2010 році він був обраний Євминським сільським головою, але ненадовго. Місцева мафія вирішила підло усунути його з цієї посади. І лише завдяки суду та його наполегливості була відновлена справедливість.
Цього разу Григорій Шурига під гаслом «Захищати людей — справа мого життя!» знову вирішив позмагатися у виборчій кампанії. Сформував бойову команду, йому допомагала і родина, і односельці, і рухівці з Чернігова. На жаль, він не переміг, проголосувало за Григорія 83 виборця. Можливо тому, що він занадто чесно боровся за депутатський мандат? Втім він як рухівець не програв. Бо, багато хто з односельців перед виборами запитував: «А що Рух ще є?». Шурига із своєю командою доказав, що Народний Рух України ще діє і може позмагатися за представництво у місцевих радах, не підкупляючи виборців.
Основна боротьба розгорілася між підприємцями Анатолієм Власиком та Петром Музиченком (представником партії «Наш край»). Переміг останній, керівник ТОВ «Острівець», мешканець села Крехаїв — 149 голосів. Анатолій Власик, мешканець села Євминки, «назбирав» за себе 135 виборців.

Можливо хтось здивується, мов чого ото так «бились» за отой нещасний депутатський мандат, коли ще в жовтні минулого року була обрана Остерська міська рада і її керівний склад вже давно визначено. Але, врахуймо, що переможець представлятиме далеко не бідні села. Тут поряд і річка Десна й Київ недалеко. Та й сафарі-парк з тваринами під боком, віднедавна улюблене місце для відпочинку переважно мешканців столиці. Тож не так все просто…

Прес-служба обласної організації НРУ



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 5855 | Теги: Шурига Григорій, вибори, РУХ, остер | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar