реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 11 » Скарбниця одержала понад 5,5 млн. грн. в рахунок погашення заборгованості
08:54
Скарбниця одержала понад 5,5 млн. грн. в рахунок погашення заборгованості
Скарбниця одержала понад 5,5 млн. грн. в рахунок погашення заборгованості Чернігівська міська влада почала "прикручувати гайки" боржникам зі сплати земельного податку. Зокрема, днями свою заборгованість за кілька попередніх років та штрафні санкції до міського бюджету перерахував суб'єкт господарювання, який є власником колишнього підприємства-гіганта "Чернігівське хімволокно".

Як повідомив на щотижневій нараді керівників структурних підрозділів міської ради голова Владислав Атрошенко та підтвердив в. о. начальника Чернігівської ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області Ярослав Кульбака, скарбниця одержала від цього платника понад 5,5 млн. грн. в рахунок погашення заборгованості минулих років із земельного податку. Один цей платіж -- більш як 3 відсотки усіх надходжень від надходжень від цього виду податку в місті за минулий рік.
Міський голова Владислав Атрошенко зазначив: "Для Чернігова це істотне надходження до бюджету міста. Але що важливіше -- це сигнал іншим боржникам: безкінечно ухилятися від сплати місцевих податків не вийде".
Зокрема, як проінформувала прес-служба міської ради, з метою боротьби з несплатою місцевих податків -- у тому числі податку на землю -- в Чернігові історія розрахунків за ними береться до уваги при зверненні боржника до органу місцевого самоврядування за будь-яким дозвільним документом щодо об'єкта оподаткування.

Василь ЧЕПУРНИЙ, Чернігів, "Голос України".



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 987 | Теги: бюджет, заборгованість, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar