реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 27 » У Чернігові біля ЗАГСу міліція знешкодила підозрілий предмет
21:16
У Чернігові біля ЗАГСу міліція знешкодила підозрілий предмет
У Чернігові біля ЗАГСу міліція знешкодила підозрілий предмет Вибухотехніки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Чернігівській області за допомогою гідродинамічної гармати знешкодили підозрілий пакунок, виявлений поблизу Палацу урочистих подій.
Вранці 26 червня до чергової частини Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про виявлення біля входу в ЗАГС підозрілого предмету - поліетиленового пакету, перемотаного ізоляційною стрічкою.
На місце знахідки виїхали слідчо-оперативні групи УМВС та міськвідділу міліції, вибухотехніки, керівництво. Також до правоохоронців приєдналися рятувальники, та медики. Місце події обгородили, периметр очепили працівники міліції.
Оглянувши пакунок, вибухотехніки вирішили зруйнувати пакунок гідродинамічною гарматою. Серед рештків пакунку вибухової речовини не виявлено, лише пінопласт.
Інформація про подію внесена до журналу єдиного обліку.
Міліція дякує громадянам за пильність та закликає і надалі бути уважними та обережними й повідомляти про будь-які підозрілі предмети, виявлені в громадських місцях.

За матеріалами: прес-служби УМВС України в Чернігівській област





Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1015 | Теги: міліція, Чернігів, вибухівка, Загс | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar