реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 3 » У Чернігові зникнуть з маршрутів автобуси «Рута» та «Дельфін»
18:37
У Чернігові зникнуть з маршрутів автобуси «Рута» та «Дельфін»
У Чернігові зникнуть з маршрутів автобуси «Рута» та «Дельфін» Відповідно до Кодексу України про адміністративні порушення, водію маршрутного таксі, котрий перевозить пасажирів понад максимальну кількість, передбачено штраф.
Така відповідь на петицію щодо боротьби з переповненими маршрутками з`явилася на сайті Чернігівської міської ради.

Як зазначено у відповіді, повноваження на застосування штрафу до порушників адміністративного законодавства делеговані державним контролюючим органам. Проте законодавець не передбачив можливості надання цих повноважень управлінню транспорту та зв’язку міської ради.

Також черговий раз управління транспорту посилається на нову транспортну мережу міста:

«В обов’язкових умовах конкурсу на усі автобусні маршрути, окрім одного, встановлено вимогу до транспортних засобів: пасажиромісткість​ понад 19 місць, обладнані не менше, ніж двома входами/виходами для пасажирів з автоматичним відкриванням дверей. Це означає, що автобуси марок Рута 17, Рута 19, Дельфін будуть поступово вилучатись з обслуговування мережі громадського транспорту та замінюватись на комфортніші й просторіші моделі (марок БАЗ, ПАЗ, I-VAN, Рута 25 тощо)», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, автор петиції Юрій Гуща наголошував на тому, що «ГАЗель» з 18 пасажиромісцями перевозить 40 чоловік, що не відповідає вимогам нормативів і грубо порушує безпеку громадян. Петиція набрала 273 голоси з 250 необхідних.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 841 | Теги: маршрутки, Чернігів, петиція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar