реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 9 » У кінотеатрі Щорса новий проектор. Чи врятує це заклад від занепаду?
17:04
У кінотеатрі Щорса новий проектор. Чи врятує це заклад від занепаду?
У кінотеатрі Щорса новий проектор. Чи врятує це заклад від занепаду? 77-річний кінотеатр Щорса, що роками занепадав у самому центрі Чернігова, тепер став головним з об’єктів витрачання бюджетних коштів. Наприкінці минулого року із обласного бюджету було виділено майже 2 млн. грн. на заклад. Куди пішли гроші, вже на початку нового року вирішив прозвітувати керівник КП «Чернігівкіно».

На державні кошти представники чернігівської кіноіндустрії купили екран та проектор. Встановили наприкінці грудня. Проте потік бажаючих подивитися фільм у холодному залі не виріс.

Тож аби заманити глядачів до кінотеатру директор КП навіть план розробив.

Олександр Мельник, керівник КП «Чернігівкіно»:
- Закінчуються свята і ми починаємо працювати. День громадськості: оголосити один із днів, коли вільна громадська організація може демонструвати фільм. Цільове розповсюдження квитків: найкращий клас школи отримає безкоштовно білет на один з фільмів, студентам дати по 100 безкоштовних квитків на профком обох універів.

Та прокоментувати, як саме це врятує кінотеатр від занепаду, керівник КП так і не зміг. Не заперечує він, що в майбутньому вони планують розміщувати скандальний ярмарок на території закладу.

В 2016 році керівник «Чернігівкіно» планує отримати з державного бюджету ще 600 тис. грн., частину пустить на ремонт фасаду, котрий за попередніми підрахунками коштуватиме 2,5 млн.

Нагадаємо, майже рік тому мережа одного з найбільших кінотеатрів України пропонувала заключити договір оренди з кінотеатром ім. Щорса. З однієї умови – ремонту фасаду. Проте тоді керівництво «Чернігівкіно» відмовило підприємцям.

Сюжет телеканалу «Дитинець»
Джерело: gorod.cn






Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 863 | Теги: кінопроектор, Чернігів, кінотеатр ім. Щорса | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar