реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 22 » Виборчий округ 205: відкрито кримінальне провадження за фактом побиття кандидата в нардепи
06:32
Виборчий округ 205: відкрито кримінальне провадження за фактом побиття кандидата в нардепи
Виборчий округ 205: відкрито кримінальне провадження за фактом побиття кандидата в нардепи Прокуратурою Чернігівської області відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) за фактом отримання тілесних ушкоджень кандидатом в народні депутати в приміщенні дискусійного клубу.
Близько 13:30 до Чернігівського міськвідділу УМВС надійшло повідомлення, що по вулиці Гетьмана Полуботка в приміщенні дискусійного клубу відбувається бійка. На місце події було направлено два наряди патрульної служби міліції та слідчо-оперативну групу міськвідділу.
В результаті проведення перевірки було прийнято заяву від одного з кандидатів в народні депутати України про те, що невідомі завдали йому тілесних ушкоджень.

В ході огляду місця події слідчо-оперативною групою зібрані речові докази та зафіксовані сліди інциденту, що відбувся.
Дана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб), що передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
Триває досудове розслідування.

За інформацією УМВС України в Чернігівській област



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 940 | Теги: міліція, вибори, бійка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar