реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 3 » Вибори на Чернігівщині: обрані міські голови Бахмача, Ічні, Мени
19:57
Вибори на Чернігівщині: обрані міські голови Бахмача, Ічні, Мени
Вибори на Чернігівщині: обрані міські голови Бахмача, Ічні, Мени Нарешті маємо офіційні результати виборів у містах районного значення: Бахмачі, Ічні, Мені. Ця інформація розміщена на сайті ЦВК.
Раніше «Чернігівський формат» повідомляв про результати голосування у Батурині, Борзні, Бобровиці, Городні, Корюківці, Носівці та Щорсі. Станом на 19.40 3 листопада ще немає підсумків виборів в Острі.

Отже, у Бахмачі обраний міським головою Шимко Павло Миколайович, представник Радикальної партії Олега Ляшка, Бахмацький міський голова. За нього проголосувало 2127 виборців (31,1 %). Друге місце зайняв – Ігор Булах, представник «Нашого краю» (1880 голосів або 27,5 %).

Натомість в Ічні перемогла представниця партії Петра Порошенка Андріанова Оксана Юріївна, заступник голови Ічнянської міськради. За неї проголосували 1072 виборців (30,4 %). Не набагато від неї «відстав» висуванець Аграрної партії Олександр Рутченко – 1054 голосів (29,9 %).

У Мені також переміг представник Радикальної партії Примаков Геннадій Анатолійович, перший заступник голови Менської РДА – 1270 голосів (30,27 %). На другому місці – самовисуванець Юрій Стальниченко (1121 голосів, 26,72 %).

Як повідомляв «Чернігівський формат», у містах районного значення виборці здебільшого віддали перевагу нині діючим керівниками, зокрема, у Батурині обраний міським головою – Леонід Душа (міський голова), у Бобровиці – Володимир Якушко (міський голова), у Городні – Андрій Богдан (міський голова) і т.д. І лише у Щорсі маємо нового керівника – Олександра Медведьова (начальника митного посту, висуванця від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»).
Щодо партійної приналежності, то тут перемагають висуванці від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – Городня, Корюківка, Носівка, Щорс. У Батурині переміг висуванець від нової політичної сили «Наш край», інші – самовисуванці (Бобровиця, Борзна, Семенівка).

Джерело: «Чернігівський формат».



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1218 | Теги: Чернігівщина, Ічня, мена, вибори, Бахмач | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar