реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 25 » Вулиця Всіхсвятська у Чернігові не буде перейменована на Ринкову
21:24
Вулиця Всіхсвятська у Чернігові не буде перейменована на Ринкову
Вулиця Всіхсвятська у Чернігові не буде перейменована на Ринкову Управління архітектури та містобудування Чернігівської міськради розглянуло електронну петицію щодо перейменування вулиці Всіхсвятської на вулицю Ринкову.
Начальник управління архітектури та містобудування Сергій Калюжний відповів: «…За результатами розгляду повідомляємо, що розпорядженням Чернігівського міського голови від 19.02.2016 № 54-р вулицю Примакова вже було перейменовано на вулицю Ринкову тому, на жаль, задовольнити ініційовану Вами петицію немає можливості».

Відповідь оприлюднена на сайті Чернігівської міської ради у розділі: «Єдина система місцевих петицій».
Як повідомлялося, автор ініціативи перейменування вулиці Всіхсвятської на вулицю Ринкову Ірина Михайлівна Білогура пояснювала, що «…назва будь-якої вулиці повинна бути у першу чергу зручною для вимови та написання». І вважала, що не буде порушено принцип пов’язаності назви вулиці із тими об’єктами, що на ній розташовані.
Петицію підписали 276 осіб з необхідних 250.

Вулицю 50 років СРСР перейменовано на вулицю Всіхсвятську відповідно Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» розпорядженням голови Чернігівської міськради Владислава Атрошенка від 12 лютого 2016 року № 46-р.

Джерело: «Чернігівський формат».



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1322 | Теги: Всіхсвятська, перейменування вулиць, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar