реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Заява правих організацій Чернігова щодо майбутнього пам’ятників з Алеї Героїв
17:55
Заява правих організацій Чернігова щодо майбутнього пам’ятників з Алеї Героїв
Заява правих організацій Чернігова щодо майбутнього пам’ятників з Алеї Героїв "Правий Сектор", "Третя Позиція", "Перша Чернігівська Сотня" і представники інших правих організацій Чернігова офіційно заявляють про невизнання результутів електронного голосування щодо майбутнього Алеї Героїв, яке проводилося на сайті Чернігівської міської ради.
Нагадаємо, що ці результати були оприлюднені днями на сайті міськради. І згідно результатів такого опитування перемогли прихильники радянських пам’ятників з Алеї Героїв.
«Ми не будемо їх оскаржувати в суді, адже вони все-рівно не несуть жодної юридичної сили. Вважаємо, що зробили достатньо для того аби їх знесла міська влада. Адже експертна думка пролунала, громадські слухання відбулися, а саме 29 січня в річницю пам'яті Героїв Крут понад 700 чернігівців одноголосно проголосували за демонтаж ідолів з центру міста і перенесення їх до музею»,- зазначають націоналісти у своєму повідомленні.
Також, за словами представників правих організацій, вони підозрюють міську владу на чолі з міським головою Олександром Соколовим у зв'язках з представниками антиукраїнських політичних сил - Комуністичної партії та спілки радянських офіцерів.
Чернігівські націоналісти звинувачують міську владу і у перекручуванні інформації стосовно балансу пам’ятників з Алеї. Згідно їх повідомлення, в.о. голови ОДА Сергій Журман сказав, що ці пам’ятники таки на балансі Чернігівськоїміської ради.
«Днями ми опублікуємо повну інформацію про зняття символів тоталітаризму з балансу органів місцевого самоврядування, чим ще раз доведемо нікчемність і антиукраїнську налаштованість міського градоначальника пана Соколова..»,- зазначається у повідомленні.

Джерело: Чернігівщина. ПІК



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1020 | Теги: праві, памятники, Чернігів, Алея героїв | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar