реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 2 » Жавинку можуть відрізати від води
10:33
Жавинку можуть відрізати від води
Жавинку можуть відрізати від води Тих мешканців селища Жавинка, хто не уклав договори з «Чернігівводоканалом» і не має лічильників води, керівництво водоканалу в особі його директора С. Малявка пообіцяло відключити від водопостачання.
Відповідне звернення було оприлюднене в газеті «Наш край».

На прохання Киїнської сільської ради, з 1 вересня 2016 року КП «Чернігівводоканал» забезпечувало водопостачання села Жавинка за умови укладання договорів між кожним домогосподарством села Жавинка та КП «Чернігівводоканал» і 100-відсоткового встановлення лічильників холодної води у всіх домогосподарствах.
Щоб забезпечити встановлення лічильників, Киїнська сільська рада ще у липні прийняла рішення, на підставі якого були закуплено прилади обліку холодної води. Ці прилади жителям села Жавинка видаються безкоштовно.
Але станом на 1 грудня із 220 приватних домогосподарств договори на постачання холодної води уклали тільки 76, прилади обліку на холодну воду встановили 69 домогосподарств, оплачують за спожиту воду лише 65 домогосподарств. Вони є абонентами «Чернігівводоканалу» й отримуватимуть послуги в повному обсязі.

В інших є час до 20 січня 2017 р. Не буде укладених договорів і лічильників, не буде і води.

Джерело: "Чернігівські відомості"



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1098 | Теги: Жавинка, вода | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar