реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 16 » Два заступника Чернігівського міського голови працюють на волонтерських засадах
18:30
Два заступника Чернігівського міського голови працюють на волонтерських засадах
Два заступника Чернігівського міського голови працюють на волонтерських засадах Як повідомляв «Чернігівський формат», 11 грудня на пленарному засіданні Чернігівської міськради сьомого скликання заступниками міського голови обрано генерального директора телеканалу «Дитинець» Олександра Ломаку (з питань діяльності міськради) та депутата Чернігівської міськради від партії «Самопоміч» Ольгу Хоніч (з гуманітарних питань).

Вони зараз працюють без заробітної плати – на «волонтерських засадах».
Про це заступники написали у мережі facebook, коментуючи інформацію з ЄДР про те, що вони і досі не закрили свої підприємства.



Олександр Ломака: «Ні я, ні Ольга ще не працевлаштовані в міській раді. Звісно, ми припинимо свою діяльність як СПД, ая ще маю звільнитися з попереднього місця роботи. Потім пройдемо всі спецперевірки і лише після цього офіційно почнемо працювати в органах місцевого самоврядування».

Ольга Хонич: «Щоб офіційно почати працювати нам потрібно ще здати купу довідок та заповнити паперів, зараз все збираємо; але працювати вже треба! Тому поки що працюємо на волонтерських засадах, заробітну плату за це не отримуємо; паралельно збираємо документи та закриваємо свої СПД! Обрали нас тільки в п'ятницю, все оформити через вихідні ще не встигли!».



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 984 | Теги: Ольга Хонич, Олександр Ломако, волонтери, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar