реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 1 » На Донбас вирушив зведений загін міліції Чернігівщини
18:15
На Донбас вирушив зведений загін міліції Чернігівщини
На Донбас вирушив зведений загін міліції Чернігівщини Чернігівці змінять на Сході побратимів, які боронили українські рубежі від російсько-терористичних військ.
Зведений загін міліції Чернігівської області вирушив на Схід для проведення тринадцятої ротації сил АТО. Близько сотні бійців з різних підрозділів, відділів і служб УМВС та міськрайвідділів Чернігівської області змінять своїх побратимів в зоні проведення антитерористичної операції, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області
В складі загону в основному досвідчені правоохоронці, які не вперше їдуть у відрядження на Донбас. Вони вже мають досвід і вогневих сутичок з терористами, і налагодження контакту з місцевим населенням.
Бійці зведеного загону міліції Чернігівщини охороняють громадський порядок і розкривають злочини, знешкоджують ворожі диверсійно-розвідувальні групи та затримують мародерів.
Правоохоронці допомагають місцевому мирному населенню, діляться з ним харчами та медикаментами.
Провести бійців на Схід прийшли не тільки побратими, друзі та рідні міліціонерів, а й вихованці Радянсько-слобідської середньої школи Чернігівського району. Підлітки передали бійцям власноруч зроблені обереги та солодощі і сфотографувалися на пам'ять.
Під час шикування перед відправкою в зону АТО до міліціонерів зведеного загону звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін. Він поставив командирам задачу повернути особовий склад до місця постійної дислокації живим і здоровим.
Журналісти могли на власні очі переконатися, що зведений загін повністю забезпечений харчами, обмундируванням, засобами захисту та озброєнням.
Спілкуючись із журналістами, командир зведеного загону підполковник міліції Станіслав Мітус звернув увагу представників ЗМІ на той факт, що міліція на Сході виконує бойові задачі нарівні з військовими.
Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1184 | Теги: Донбас, міліція, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar