реклама партнерів:
Головна » 2024 » Травень » 7 » Перша окрема танкова Сіверська бригада: боєць на псевдо Сєвєр
21:46
Перша окрема танкова Сіверська бригада: боєць на псевдо Сєвєр
Перша окрема танкова Сіверська бригада: боєць на псевдо Сєвєр Захищати – це на рівні інстинктів. Боєць на псевдо Сєвєр нещодавно став до строю 1 окремої танкової Сіверської бригади. Чоловік родом із Луганської області, тому ця війна для нього дуже особиста. «Зараз я приїхав відстоювати свій дім. Відбивати його у ворога», - каже Сєвєр. «Я пам’ятаю 2014, як усе починалося. Бачив, як ворог вводив свої війська у моє місто. Бачив їх нашивки, шеврони. Але вони не довго у нас тоді протрималися. ЗСУ їх вибили. Тепер нам потрібно зробити це ще раз».
Через місяць після повномасштабного вторгнення чоловік вивіз свою родину в іншу частину країни. У червні 2022 року його рідне місто окупували російські загарбники. «Тепер це все на рівні інстинктів. Вороги прийшли, забрали мій дім. І почали диктувати там свої правила. Мені це не до вподоби», - говорить Сєвєр.
Виїхавши з рідної Луганщини, чоловік став на облік у місцевому ТЦК та СП, аби урешті стати до лав ЗСУ. Зараз він частина бригади. «Мої побратими – найкращі люди у світі. Я не очікував, що в нас буде стільки єдності. Колись була думка, що кожен сам за себе. Але тут побачив, що війна всіх згуртувала».
Мотивація у чоловіка проста – відбити свій дім та захистити свою родину. Саме рідні зараз його підтримують та мотивують найбільше. «А ще для мене головне, аби моїм дітям не довелося воювати. І щоб вони не бачили жаху війни».

Джерело: Оперативне командування "Північ"



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1241 | Теги: війна, північ, ЗСУ, танкова бригада | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar