реклама партнерів:
Головна » 2010 » Січень » 29 » 46 сесія Чернігівської міської ради розглянула всі питання порядку денного
19:33
46 сесія Чернігівської міської ради розглянула всі питання порядку денного
46 сесія Чернігівської міської ради розглянула всі питання порядку денного 29 січня 46 сесія Чернігівської міської ради 5 скликання розглянула та затвердила внесені до порядку денного питання.
Відповідно до ст. 65 та пункту 2 статті 70 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" міська рада вирішила надати право фінансовому управлінню міської ради розміщувати тимчасово вільні бюджетні кошти міського бюджету на депозитних рахунках в установах банків із застосуванням процедури конкурсного відбору та зарахуванням до доходної частини міського бюджету доходів, отриманих від банків за користування такими коштами.
Також, депутати схвалили проект рішення щодо надання права фінансовому управлінню міської ради протягом 2010 року залучати на договірних умовах кошти єдиного казначейського рахунку, без нарахування відсотків за користування цими коштами, на покриття обсягів тимчасових касових розривів міського бюджету, пов'язаних із забезпеченням видатків загального фонду на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахування на заробітну плату, придбання продуктів харчування і медикаментів, оплату комунальних послуг і енергоносіїв та інших захищених статей витрат.
З метою збереження цілодобового водопостачання міста, своєчасних розрахунків за енергоносії та забезпечення екологічної безпеки міста, а також здійснення розрахунків за сплату відсотків за користування кредитом Світового банку про проекту "Розвиток міської інфраструктури" міська рада затвердила проект рішення "Про збільшення статутного фонду комунального підприємства "Чернігівводоканал" Чернігівської міської ради. З огляду на це, статутний фонд підприємства збільшується за рахунок внесків з міського бюджету в сумі 1400,0 тисяч гривень, що складає податок на прибуток від господарської діяльності в І кв. 2010 року.
Депутати підтримали проекти рішень "Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об'єктів соціальної інфраструктури, "Про надання дозволу на знесення адміністративної будівлі".
Сесія розглянула також земельні та інші питання.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради



Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1186 | Теги: депутати, Чернігів, ВЛАДА | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar