реклама партнерів:
Головна » 2013 » Січень » 12 » Державтоінспекція Чернігівської області нагадує пішоходам
14:05
Державтоінспекція Чернігівської області нагадує пішоходам
Державтоінспекція Чернігівської області нагадує пішоходам Державтоінспекція Чернігівської області нагадує про необхідність руху тільки тротуарами та пішохідним доріжкам. Переходити проїжджу частину дороги тільки у спеціально відведених місцях пішохідними переходами, користуватися для власної безпеки підземними пішохідними переходами. По краю проїжджої частини дороги чи узбіччю пішоходи повинні йти назустріч руху транспортних засобів.
Повідомляє Прес-служба Державтоінспекції Чернігівської області
В темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи повинні виділити себе світлоповертаючими елементами для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.
Ускладнилися погодні умови, випав сніг, на дорозі утворилася ожеледь, що не дає можливості водієві транспортного засобу застосувати екстрене гальмування та завчасно зупинити автомобіль. Тож при підході до пішохідного переходу кожному пішоходові необхідно впевнитися, що транспортні засоби, які під'їжджають до переходу, зупинилися і тільки після цього переходити дорогу.
Державтоінспекція стурбована ситуацією з дитячим дорожньо-транспортним травматизмом в регіоні, що склалася в 2012 році і робить все можливе, щоб покращити ситуацію на автошляхах області.
На збереження життя і здоров'я дітей направлені зусилля батьків, дідусів і бабусь, вихователів та вчителів і, звичайно, працівників Державтоінспекції.
Правила безпечної поведінки на дорозі ви повинні знати як таблицю множення. А головна заповідь дорослого - розкажи, покажи, навчи і не порушуй сам!



Категорія: Надзвичайні ситуації | Переглядів: 1582 | Теги: ДТП, пішоходи, Чернігівщина, аварії | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar