реклама партнерів:
Головна » 2024 » Квітень » 23 » Готовність за умов війни воювати за свою країну: дослідження "Рейтингу" з Gallup International
20:41
Готовність за умов війни воювати за свою країну: дослідження "Рейтингу" з Gallup International
Готовність за умов війни воювати за свою країну: дослідження Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед Європейських країн, при чому питання для українців було прямим і не носило гіпотетичний характер. Відсоток тих, хто готовий, становить 62%, що майже удвічі більше за тих, хто не готовий – таких 33%, тих, хто ще не визначився із відповіддю всього 4%.
Найбільшу готовність за умов війни воювати за свою країну демонструють респонденти з країн Азії.
Вірменія та Саудівська Аравія продемонстрували найвищий рівень готовності воювати за власну країну: їх показники складають відповідно 96% та 94%. Високий рівень готовності також мають такі країни як Азербайджан, Грузія, Афганістан, Індія та Пакистан.
У країнах Америки та Європи найбільший показник тих, хто не визначився.
Вищу готовність воювати демонструють респонденти з країн Центрально-Східної Європи, найнижчу – Південної. Загалом найменше серед європейських країн готові воювати за свою державу в Італії, Німеччині, Австрії, Іспанії, Болгарії.
В цілому найменше тих, хто відповів, що готовий воювати за свою країну серед японців.
Серед сусідів України відносно більшу готовність воювати за свою країну вислови у Молдові, де цей відсоток трохи більше половини. У Румунії та Польщі відсоток готовності воюти дещо менше половини опитаних.

Соціологічна група Рейтинг



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 987 | Теги: соціологія, війна, ОПИТУВАННЯ | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar