реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 14 » Кубок Чернігівського району з футболу: за крок до фіналу
16:44
Кубок Чернігівського району з футболу: за крок до фіналу
Кубок Чернігівського району з футболу: за крок до фіналу У розіграші 51-го відкритого кубка Чернігівського району відбулися матчі 1/4 фіналу.

1/4 фіналу
«Галерея» (Чернігів) – «Свишень» (Кувечичі) 1:4 (1:3)
----------------------------------------------
0-1 Тарикін В. (12)
0-2 Тарикін В. (13)
0-3 Тарикін В. (33)
1-3 Мірошник (35)
1-4 Зайченко (63)

Гості відразу позначили гострі випади, а тільки-но господарі відсунули м’яч ближче до чужих воріт, як пройшла небезпечна контратака. Удар заблокували, але після подачі з кутового Вадим Тарикін красиво підрізав м’яч головою – 0:1. А рівно за хвилину захисник віддав пас воротарю, не помітивши у себе за спиною все того ж Тарикіна, якому залишалося лише ткнути м’яч повз воротаря – 0:2. І на 13-й хвилині долю матчу практично вирішено.
Далі «Галерея» намагалася створити тиск попереду, а «Свишень» відповідала небезпечними контратаками. Третій гол стався на рівному місці – після закидання вперед м’яч перелетів всіх, і до нього без проблем першим встиг Тарикін, залишившись один на один з воротарем – 0:3. Щоправда, господарі все ж зуміли повернути хоч якусь інтригу – після подачі у воротарський кіпер відбив м’яч на суперника і від того він влетів у сітку – 1:3.
У другому таймі «Галерея» доклала максимум зусиль для порятунку матчу, створила кілька непоганих моментів (один Денис Корнілов повинен був забивати разів зо два – не вистачило якихось сантиметрів), хоча і «Свишень» мала моменти, один з яких і реалізував дебютант команди Зайченко: в боротьбі відібрав м’яч у захисника на лінії штрафної і тут же пробив – 1:4.

ФК «М-К» (М.-Коцюбинське) – «Колос» (Довжик) 2:5 (2:2)
---------------------------------------------
0-1 Кулик (2)
1-1 Гришечкін (16)
1-2 Кумачов (24, пен.)
2-2 Лящинський (37)
2-3 Овсянник (75)
2-4 Шерело (80)
2-5 Кулик (90)
На 21-й хвилині Заборський («Колос») не реалізував пенальті.

Господарі, які виступають у першій лізі чемпіонату району і в попередніх раундах вибили з кубка колективи вищого дивізіону («Керу» і АФК «Бакланово»), дали справжній бій ще одному фавориту змагань. У напружені і нервові перші 45 хвилин ФК «М-К» двічі зрівнював рахунок і тільки по перерві, в останній третині тайму, «Колос» зумів схилити шальки терезів на свій бік.

«Снов» (Седнів) – «Промінь» (Голубичі) 4:0 (2:0)
----------------------------------------
1-0 Черкас П. (29)
2-0 Черкас П. (35)
3-0 Клименок (46)
4-0 Циквас (65, пен.)

Гості прибули дещо ослабленим складом, відтак протистояти «Снову» було вкрай важко. Господарі за підтримки величезної кількості вболівальників грали піднесено і не залишили супернику жодних шансів. У першому таймі дубль на свій рахунок записав Павло Черкас, а на самому початку другого відзначився Олег Клименок. Крапку у матчі поставив Павло Циквас, реалізувавши 11-метровий. Колектив першої ліги виходить у півфінал кубка.

ФК «Чернігів-Стріла» – «Атлетик» (Мньов) 2:1 (1:0)
----------------------------------------
1-0 Петрович (28)
2-0 Петрович (83)
2-1 Шоха (89)

Ще одна сенсація сталася в Чернігові, де місцевий ФК «Чернігів-Стріла» (клуб першої ліги) здолав вищолігівський «Атлетик». Матч проходив напружено, боротьба тривала до останнього і тільки другий м’яч Євгена Петровича, який за 7 хвилин до кінця краще за інших зорієнтувався у штрафному майданчику суперника, коли м’яч метався поблизу воріт, зняв інтригу.

В 1/2 фіналу 16 травня зустрінуться:
«Снов» (Седнів) – «Колос» (Довжик)
ФК «Чернігів-Стріла» – «Свишень» (Кувечичі)
В обох поєдинках колективи першої ліги прийматимуть минулорічних фіналістів.
Володар кубка визначиться 23 травня.

Сергій ГОРОБЕЦЬ, спеціально для «Чернігівського формату».





Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1458 | Теги: футбол, спорт, Чернігівський район | Рейтинг: 3.5/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar