реклама партнерів:
Головна » 2019 » Листопад » 22 » Напередодні річниці Голодомору невідомі особи в Ніжині прикрасили пам’ятник більшовикам
16:08
Напередодні річниці Голодомору невідомі особи в Ніжині прикрасили пам’ятник більшовикам
Напередодні річниці Голодомору невідомі особи в Ніжині прикрасили пам’ятник більшовикам Про це повідомляє Чернігівський обласний осередок ВГО «Сокіл».
Цей обеліск був встановлений ще окупаційно-червоною владою на згадку про порубаних під Ніжином махновськими повстанцями продзагонівців та енкаведистів, які обдирали селян до останньої нитки, залишаючи людей на голодну смерть.

Незважаючи на законодавство про декомунізацію, постамент і кістки більшовиків продовжують знаходитись в центральному парку Ніжина.

За інформацією Чернігівського обласного осередку ВГО «Сокіл» з посиланням на власні джерела, питання на організаційно-правовому рівні котрий рік поспіль гальмує профільний департамент Чернігівської облдержадміністрації.

ВГО «Сокіл» вважає неприпустимими знаходження в центрі українського міста пам’ятника тим, хто у важкі роки Української держави воював проти неї та забирав в українців хліб.





Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 3031 | Теги: декомунізація, більшивики, Ніжин | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar