реклама партнерів:
Головна » 2024 » Травень » 11 » У Чернігові поховали двох бійців: Володимира Михайлова та Віталія Бурлова
21:23
У Чернігові поховали двох бійців: Володимира Михайлова та Віталія Бурлова
У Чернігові поховали двох бійців: Володимира Михайлова та Віталія Бурлова На Чернігівщині 10 травня прощались із загиблими бійцями. Володимира МИХАЙЛОВА та Віталія БУРЛОВА поховали у Чернігові.
Про це повідомляє Чернігівський ТЦК та СП.

Молодший сержант Володимир МИХАЙЛОВ народився 27 липня 1976 року в Чернігові. Деякий час проживав з родиною у Монголії, а у 6-річному віці повернувся в Україну. Навчався в ліцеї №15 міста Чернігова. Далі вступив до Чернігівського вищого професійного училища №15 за спеціальністю "монтажник радіоелектронної апаратури та приладів".
Проходив строкову військову службу в ЗСУ, тривалий час працював будівельником. Після 24 лютого 2022 року партизанив в окупації у Корюківському районі Чернігівської області, у травні минулого року долучився до лав ЗСУ. Служив на посаді номера обслуги відділення морської піхоти.
Володимир МИХАЙЛОВ загинув 21 жовтня 2023 року на Херсонщині. Попрощалися із бійцем у Чернігові, поховали на Яцево.



Молодший сержант Віталій БУРЛОВ народився 8 червня 1970 року в місті Гродно (Білорусь). Певний час проживав у Німеччині, потім з родиною переїхав до Білої Церкви, а з часом - до селища Десна на Чернігівщину. Там закінчив середню школу, потім служив в армії, де опанував спеціальність навідника танку. Навчався у Київському геологорозвідувальному технікумі за напрямом "геофізика".

Далі вступив до Національної гірничої академії України у місті Дніпро. Після закінчення навчання був направлений до міста Кіровоград для проходження практики, де і залишився працювати прохідником-геофізиком. Після закриття шахт повернувся до Десни та влаштувався у Деснянський військовий лісгосп. У 2007 році переїхав до Чернігова, тут працював у ТОВ «МЖК-Сервіс».
Вперше до лав ЗСУ долучився у 2014, у складі танкової бригади боронив Україну на Луганщині. Після повернення до цивільного життя професійно захоплювався бігом, брав участь у багатьох українських забігах та займав призові місця. 25 лютого 2022 року долучився до лав ТрО, захищав Чернігів. На посаді командира стрілецького відділення боронив Луганщину, де загинув 23 березня 2024 року.
Попрощалися із бійцем у Чернігові, поховали на Яцево.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2801 | Теги: прощання, війна, Чернігівщина, бійці | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar