реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 21 » У Чернігові правоохоронці затримали студентів-грабіжників
18:03
У Чернігові правоохоронці затримали студентів-грабіжників
У Чернігові правоохоронці затримали студентів-грабіжників Працівники карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС в Чернігівській області затримали студентів-грабіжників.
Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
До чергової частини відділу звернувся 33-річний чоловік з заявою про пограбування. В ході подальшої перевірки правоохоронцями було встановлено, що на чоловіка напали, коли він повертався від батьків додому. Напад скоїли троє молодих хлопців. Один з них палицею вдарив потерпілого по голові, інший – по спині. Поки він намагався захиститися, третій вихопив з рук у потерпілого барсетку з документами, грошима та мобільним телефоном. Отримавши здобич, кримінальна трійця побігла у двори багатоповерхівок.

Як розповів начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Антон Шевцов, оперативники, отримавши прикмети грабіжників, розпочали пошуки нападників. Шляхом оперативних комбінацій правоохоронці вийшли на трійцю, двоє з яких не місцеві – учні профтехучилищ, третій щойно закінчив навчальний заклад. Того вечора вони безцільно блукали вулицями міста, шукаючи розваги. Примітили запізнілого перехожого. «Довівши» його до темного провулку, побили його та пограбували.

Підполковник міліції Антон Шевцов повідомив, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України («Відкрите викрадення чужого майна (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років»). Мобільний телефон потерпілого вилучений у одного з хлопців. Правоохоронцями перевіряється причетність студентів до інших подібних злочинів. Триває досудове розслідування.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 917 | Теги: міліція, злодії, Чернігів, студенти | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar