реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 18 » У Чернігові високопосадовець органів юстиції затриманий на хабарі
21:53
У Чернігові високопосадовець органів юстиції затриманий на хабарі
У Чернігові високопосадовець органів юстиції затриманий на хабарі Високопосадовець органів юстиції вимагав і отримав від громадянина неправомірну вигоду за закриття виконавчих проваджень по адміністративних справах.

В ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого військовою прокуратурою за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), при одержанні неправомірної вигоди «на гарячому» затримано високопосадовця виконавчої служби юстиції.

Будучи посадовою особою, він вимагав та одержав близько 3800 гривень від громадянина за закриття виконавчих проваджень по адміністративних справах.

Правопорушник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання, останньому повідомлено про підозру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 803 | Теги: юстиція, Чернігів, Хабар | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar