реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 18 » «Катали» горілку в гаражі
15:59
«Катали» горілку в гаражі
«Катали» горілку в гаражі 14 жовтня в ході реалізації оперативних матеріалів працівниками управління з по боротьбі з економічними злочинами УМВС в Чернігівській області спільно з податківцями та бійцями спецпідрозділу "Беркут" було викрито підпільний цех з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції.
Спритники підробляли низку відомих торгових марок.
В подальшому правоохоронцями було встановлено, що 43-річний Чернігівець спільно зі своєю співмешканкою за місцем проживання організували міні-цех з виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції, яку зберігали та реалізовували з гаражного кооперативу в Чернігові. Саме цей гараж вони пристосували для зберігання та виготовлення фальсифікату.
Вказана алкогольна продукція реалізовувалася через мережу роздрібної торгівлі Чернігова та приватним особам. В ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання та в орендованому ними гаражі було виявлено та вилучено пристрій для закупорювання пляшок, 1200 пляшок готового фальсифікату, близько тисячі марок акцизного збору, 400 дозаторів, 2900 штук металевих закруток, 300 літрів готової до розливу рідини, пристрій для очистки спиртової суміші.
Загальна сума вилученої продукції складає понад 50000 гривень. Працівниками УДСБЕЗ проводяться подальші оперативно-розшукові заходи з виявлення фальсифікованої продукції в закладах громадського харчування.
За даним фактом слідчим управлінням УМВС України в Чернігівській області порушена кримінальна справа за ст. 204 ч.1 КК України - збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв.
Такі діяння караються штрафом від п'ятисот до тисячі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. Слідство у справі триває.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1290 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar