реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 20 » У Чернігові завершився Європейський тиждень місцевої демократії
17:58
У Чернігові завершився Європейський тиждень місцевої демократії
У Чернігові завершився Європейський тиждень місцевої демократії У Чернігові завершилося проведення Європейського тижня місцевої демократії.
Про це повідомила начальник відділу сприяння діяльності депутатів Чернігівської міської ради Людмила Скоробагатько.
За її словами, у рамках цього тижня безпосередньо у міській раді, у школах та Чернігівській міській бібліотеці імені М.Коцюбинського, її філіалах відбулися заходи просвітницького змісту, що пропагували європейські цінності самоуправління, розповідали про Європейську хартію місцевого самоврядування.
"Цього року тиждень місцевої демократії проводився вдруге і до його організації ми підійшли відповідально, всі заплановані заходи провели на належному інформаційному та організаційному рівнях", - зазначила Л.Скоробагатько.
Також вона додала, що найбільш активним учасником Європейського тижня місцевої демократії у Чернігові була молодь. Зокрема, відбулися кілька зустрічей міського голови, представників депутатського корпусу зі школярами та студентами. У школах міста пройшли уроки та виховні заходи про Європейський Союз, реалізацію принципів Європейської хартії місцевого самоврядування в Україні. До проведення тижня місцевої демократії крім відділу сприяння діяльності депутатів долучилися структурні підрозділи Чернігівської міської ради – відділ зв'язків з громадськістю, відділ у справах сім'ї та молоді, міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді й інші.
Л.Скоробагатько переконана, що ця робота у подальшому не буде обмежуватися часовими рамками, а триватиме постійно.

Джерело: Ірина Синельник, http://www.chernigiv-rada.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1531 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar