реклама партнерів:
Головна » 2008 » Жовтень » 31 » Тарифи, церква, секретар –
20:32
Тарифи, церква, секретар –
Тарифи, церква, секретар – - ці питання були основними для депутатів Чернігівської міської ради, які сьогодні намагалися показати ефективну роботу.
Не вийшло. Може, їм завадили сміттєві баки, машини "Водоканалу" та працівники комунальних служб, примусово пригнані під міськраду їх начальниками? Зрештою, досвід а-ля Рудьковський у його соратника, нинішнього керівника міського житлового-комунального господарства Вадима Антошина є давній...
Самотні ліві риторично запитували комунальників -- невже ви за підвищення тарифів? Слабенькі кілька голосів із великої юрби відповідали "Да!" Кумедія...
Не можуть же люди прямо сказати -- дайте нам добавки до зарплати, а для цього підніміть тарифи.
Депутати, проте, не підтримали поривання начальника ЖКГ Антошина -- колишнього соціаліста, теперішнього "єдиноцентрівця", і проголосували за відміну рішення виконкому про підвищення тарифів.
Далі сміттярів змінили хоругвоносці в єдності з Московським патріархатом -- ці вимагають робоче місце для позаштатного попа Олєксандра, себто вимагають віддати їм Катерининську церкву. Знов за рибу гроші! Уже й суд Верховний Адміністративний ухвалив законне рішення, і законний власник там служить, а ці москвостурбовані все на чуже зазіхають. Мало їм того, що коптять нашу українську пам"ятку своїм брудним наметом. Але ж які дикуваті у нас депутати, що вносять питання про Катерининську церкву в порядок денний! Може, вони трохи теє то як його? Чи просто тупі, як сибірський валянок?
Зрештою, рішення ще не прийняли -- пішли на перерву. Та й рішення їх не матиме жодних юридичних наслідків, оскільки у нас прокуратура ще не порушує справ за розпалювання міжрелігійної ворожнечі.
Секретаря також не обрали. Поспішили деякі наші страшно незалежні оглядачі вітати Олега Шеремета, регіонала і юриста -- не вистачило пари голосів. Цікаво, що бюлетені для голосування взяли не всі присутні 48 депутатів, а тільки 32. З них 5 проголосували проти, три бюлетені дивним чином виявилися недійсними (до речі, головою лічильної комісії був також регіонал Вінніченко).
Одне слово -- попрацювали. Втомилися. Пішли відпочивать. На добраніч, панове депутати!

Джерело: Василь ЧЕПУРНИЙ, «Сіверщина», http://siver.com.ua/news/2008-10-31-1125

За інформацією «Чернігівського монітора», рівно через 40 хвилин після оголошеної перерви до сесійної зали повернулися лише 12 депутатів Чернігівської міської ради.
Зважаючи на це, міський голова закрив сесійне засідання і оголосив, що його буде продовжено наступного тижня, а дату депутати дізнаються у вівторок.
У залі, крім депутатів, знаходилися представники ЗМІ та громадяни, яким було надано дозвіл бути присутніми під час розгляду їхніх прохань та справ.



Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1307 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar