реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 1 » Чернігівська міська рада введе акредитацію для журналістів
19:49
Чернігівська міська рада введе акредитацію для журналістів
Чернігівська міська рада введе акредитацію для журналістів Чернігівська міська рада введе акредитацію для журналістів.
Про це заявив заступник міського голови – керуючий справами виконкому міської ради Станіслав Віхров.
Підставою для такого рішення став інцидент на засіданні сесії міської ради. Зі слів С.Віхрова, у засіданні сесії без запрошення і реєстрації брали участь представники громадської організації, видаючи себе за журналістів. Спочатку вони з відеокамерою працювали у коридорі, оскільки на вимогу не пред'явили журналістське посвідчення. За деякий час хлопці вже демонстрували посвідчення "журналіст громадської організації" і вимагали допустити їх до сесійної зали, заявляючи про перешкоджання діяльності журналістів.
"Міська рада працює відкрито і поважає представників засобів масової інформації, але кожен з нас має чітко виконувати свої професійні обов'язки", - сказав С. Віхров, додавши, що Чернігів – невелике місто і майже всі один одного знають. Він назвав непорядною такою поведінку, адже вже не першу сесію представники даної громадської організації намагаються потрапити на засідання, демонструючи посвідчення чи журналістів, чи "журналістів громадської організації", міняючи посвідчення буквально за годину.
С.Віхров також зазначив, що будуть дані відповідні доручення для підготовки порядку акредитації юридичному відділу міської ради та відділу зв'язків з громадськістю.

Джерело: прес-служба міськради,



Категорія: Прес-клуб | Переглядів: 1579 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar