реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 4 » “Відверто про проблеми”
15:20
“Відверто про проблеми”
“Відверто про проблеми” 30 жовтня в Чернігові відбувся круглий стіл "Українські та чернігівські кризи: відвертий діалог”, що був ініційований лідером громадського руху "Новий Чернігів” Сергієм Кнуренко.
Учасниками заходу стали депутати, представники громадських організацій та журналісти Чернігова. В ході роботи столу відбувся дійсно відвертий діалог щодо економічної та політичної ситуації в місті.
Як зазначив лідер громадського року "Новий Чернігів” Сергій Кнуренко питанням номер один сьогодні є фінансова криза що охопила світ і Україну. А наслідки економічної кризи вже сьогодні торкнулася майже кожного чернігівця. Але як визнали присутні депутати, реальних кроків міська рада до мінімізації економічної кризи для чернігівців не робить.
Натомість сьогодні штучно розгойдуються питання дочасних виборів міського голови. Це питання актуалізувалося після останньої прес-конференції голови наглядової ради “Партнер-банку” Олексієм Савченко. Більшість учасників круглого столу визнали, що незважаючи на вкрай низьку ефективність діючого міського голови Олександра Соколова в умовах сьогоднішньої кризи розхитування ситуації довкола міської влади є несвоєчасним.
Як зазначили учасники проблемою сьогоднішньої міської влади також є протистояння в середині депутатського корпусу: рішення приймаються кулуарно, закрито від громадськості. І завдання саме громадських організацій стимулювати міську владу до відкритості та прозорості прийняття рішень, особливо в кадрових питаннях.

Джерело: Прес-служба громадського руху “Новий Чернігів”



Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1062 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar