реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 5 » Військового підполковника затримали на хабарі
20:09
Військового підполковника затримали на хабарі
Військового підполковника затримали на хабарі 4 листопада співробітниками відділу з протидії хабарництву Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області спільно з козелецькими колегами в ході проведення оперативно розшукових заходів на автостанції смт.Десна Козелецького району, „на гарячому" під час отримання хабара...
був затриманий 46-річний підполковник Збройних Сил України. Хабарник виявися начальником служби однієї з військових частин навчального центру сухопутних військ, мешканцем смт. Десна. Цей «поважний вояка» вимагав та отримав хабар у сумі близько 3000 гривень від свого молодшого колеги - 27-річного прапорщика, начальника складу іншої військової частини навчального центру за приховання матеріальної нестачі та не притягнення до дисциплінарної відповідальності «невдахи-завскладом».
Зрозумівши, що «погорів», підполковник не став довго опиратися. Зізнався в скоєному та написав явку з повинною.
За даним фактом військовою прокуратурою Деснянського гарнізону порушена кримінальна справа за ст.368 ч.2 Кримінального кодексу України «одержання хабара». Дана стаття передбачає покарання в діапазоні від штрафу в 12 750 грн. до позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певними видами діяльності на термін до трьох років з конфіскацією майна.
Наразі він знаходиться на підписці про невиїзд. Досудове слідство проводить військова прокуратура Деснянського гарнізону.

Джерело: УМВС України в Чернігвській області, http://kop.gov.ua



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1321 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar