реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 6 » Чернігівський базовий медичний коледж відсвяткував 140-річчя
09:20
Чернігівський базовий медичний коледж відсвяткував 140-річчя
Чернігівський базовий медичний коледж відсвяткував 140-річчя До ювілею закладу підготували гостинці як обласна адміністрація, так і обласна рада. Зокрема, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко вручив директору навчального закладу Миколі Самойленку ключі від автомобіля «Соболь».
Відбулися урочистості з нагоди відкриття оновленого найдавнішого корпусу коледжу. На його капітальний ремонт облдержадміністрація виділила 700 тисяч гривень. Студенти навчатимуться тепер у світлих аудиторіях за новенькими партами і столами.
У день свята в обласному філармонійному центрі зібралися викладачі, студенти, випускники минулих років, серед яких чимало нині шанованих лікарів. За роки існування заклад пройшов довгий шлях змін і реформування: від фельдшерської школи, технікуму й училища до медичного коледжу. За 140 років тут набули знань і фаху 18 тисяч учнів, здійснено 240 випусків. І сьогодні в усіх куточках України (і навіть за кордоном) працюють кваліфіковані медичні сестри, фельдшери, акушери, зубні техніки.

Ольга Чернякова, «Чернігівський формат».

На знімках: оновлений корпус; урочистості з нагоди свята; директор коледжу Микола Самойленко. Фото автора.





Категорія: Медицина | Переглядів: 3476 | Рейтинг: 5.0/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar