реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 6 » Презентація проекту «Електронне місто Чернігів»
19:49
Презентація проекту «Електронне місто Чернігів»
Презентація проекту «Електронне місто Чернігів» 5 листопада в Чернігівській міській раді відбулась презентація проекту «Електронне місто Чернігів», який представили представники компанії Cisco.
Зустріч відбулась за участю заступника міського голови Станіслава Віхрова, також були запрошені представники виконавчих органів міської ради та місцевих засобів масової інформації.
Менеджер з розвитку бізнесу представництва Cisco Олександр Чемерис розповів присутнім про цю компанію, про суть даного проекту.
Компанію Cisco засновано у 1984 році. В Україні представництво Cisco відкрито у 1998 році, відтоді технології даної компанії широко використовуються в усіх галузях економіки України.
За словами Олександра Чемериса, проект «Електронне місто Чернігів», завдяки впровадженню нових технологій в різних сферах нашого життя, таких як освіта, охорона здоров’я, комунальних підприємствах, забезпеченні громадської безпеки та інших, дозволить покращити вирішення реальних проблем громадян, підвищить продуктивність роботи співробітників міської влади, забезпечить прозорість в діяльності державних органів, ефективність управління, економічний ефект.
Заступник міського голови Станіслав Віхров висловив зацікавленість в реалізації даного проекту, та зауважив, що наше місто повинно розвиватися, необхідно удосконалювати систему управління.
Підводячи підсумки, менеджер з розвитку бізнесу представництва Cisco Олександр Чемерис вніс пропозицію про створення робочої групи щодо вирішення даного питання, та запропонував свою всебічну підтримку та надання консультацій.

Джерело: Відділ зв’язків з громадськістю міської ради, http://www.chernigiv-rada.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1375 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar