реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 7 » Марш проти комунізму організовує «Українська альтернатива»
11:51
Марш проти комунізму організовує «Українська альтернатива»
Марш проти комунізму організовує «Українська альтернатива» Листопад позначений трагічною сторінкою в історії української держави. Цього місяця свідомі українці згадують жертв Голодомору і жертв комуністичних репресій.
Україна має свій Герб, Прапор, Гімн і Конституцію – невід'ємні атрибути незалежної держави. Із забуття були повернені особистості прославлених українців. Їхніми іменами називають вулиці й площі, їм ставлять пам'ятники. У той самий час у Чернігові, уславленому прадавньою та героїчною історією та гідними історичними постатями, на фасадах будівель ще "майорять" символи тоталітарного режиму, а серед назв вулиць зберігаються імена катів української нації.
Усвідомлюючи відповідальність перед майбутніми поколіннями, та враховуючи історичний досвід, переконані, що злочини комуністичного режиму в Україні були безпосереднім наслідком втілення комуністичної ідеології (марксизму-ленінізму) та є частиною військових злочинів та злочинів проти людства. А також, посилаючись на Резолюцію Європарламенту про визнання Голодомору злочином проти людства, Закон України “Про Голодомор в Україні в 1932-1933 рр.”, в якому Голодомор визнано Геноцидом, а також, враховуючи законодавчі ініціативи Президента України, спрямовані на ліквідацію всіх символів тоталітаризму і комуністичної епохи, просимо долучитися всім здоровим патріотичним силам до наших наступних вимог:

До міської влади:
- створення музею комуністичного терору;
- негайна демонтація пам'ятника вождю-терористу Леніну, а також більшовиків з Алеї Героїв та перенесення їх до музею комуністичного терору;
- проведення тематичних виховних бесід у школах та навчальних закладах міста на тему комуністичного терору;

До органів прокуратури та СБУ:
- притягнення до відповідальності осіб, які публічно заперечують геноцид української нації.
В своїх починаннях надіємось на власні сили та на вашу допомогу і усвідомлення важливості невідкладності вирішення згаданих проблем.

З нами Бог, з нами Україна! Слава Україні!

Чернігівський правий рух “Українська альтернатива”

ЧПР “Українська альтернатива” виступає організатором акції під назвою “Марш проти комунізму”, який відбудеться 8-го листопада, в суботу. Збір учасників акції о 14:00 біля каменя “Борцям за волю України”.

Координати організаторів:
моб. + 38 063 236 18 03— Олександр
е-mail: ua_patriot88@ukr.net



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1657 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar