реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 8 » Громадська організація Спілки жінок міста Чернігова прозвітувала про свою діяльність
11:50
Громадська організація Спілки жінок міста Чернігова прозвітувала про свою діяльність
Громадська організація Спілки жінок міста Чернігова прозвітувала про свою діяльність 6 листопада відбулась IV звітно-виборна конференція громадської організації Спілки жінок міста Чернігова за участю заступника міського голови Оксани Тунік-Фриз, де присутні заслухали звіт голови Правління Спілки жінок міста Чернігова Людмили Канюки.
Вона повідомила про діяльність організації, спрямованої на координацію зусиль жіночих організацій, на зростання ролі жінки в українській державі, захист її політичних, соціально-економічних прав, досягнення рівних прав та можливостей жінки та чоловіка в усіх напрямках суспільного життя.
У вступному слові Оксана Володимирівна сказала, що завдяки таким організаціям, громада має майбутнє, жінки створюють найкращі умови для європеїзації нашого суспільства.
Людмила Канюка висловила щиру подяку членам Правління, головам жіночих рад трудових колективів, організацій та установ, державним органам влади, профспілковим та громадським організаціям, спонсорам за розуміння проблем жінок та активну участь у їх вирішенні.

Джерело: Відділ зв’язків з громадськістю міської ради, http://www.chernigiv-rada.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1545 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar