реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 10 » Міський голова Чернігова підтримав акцію "Гуртом допоможемо"
21:10
Міський голова Чернігова підтримав акцію "Гуртом допоможемо"
Міський голова Чернігова підтримав акцію Чернігівський міський голова Олександр Соколов підтримав благодійну акцію "Гуртом допоможемо" та закликав чернігівців приєднатися до ініціативи журналістів.
На переконання О.Соколова, благодійність – це внутрішня потреба допомогти іншій людині, котрій така підтримка вкрай необхідна, це внутрішнє благородство.
"Я взяв участь у благодійному марафоні "Гуртом допоможемо". Вважаю, що ініціатива журналістів має підтримку серед жителів міста і сподіваюся, що працівники Чернігівської міської ради теж приєднаються до акції", - наголосив міський голова.
Чернігівський тижневик "7 дней" проводить із 1 жовтня до 19 листопада семитижневий благодійний марафон "Гуртом допоможемо".
Редакція газети оголосила про збір коштів для придбання дороговартісної апаратури для відділення інтенсивної терапії інфекційних хворих Чернігівської обласної дитячої лікарні.
Головний редактор Любов Авраменко зазначила, що до благодійної акції для лікарні підштовхнули журналістські матеріали. Крім того, окремі працівники редакції лікували у відділенні своїх дітей, тому особисто знають про стан справ. Журналісти разом із лікарями склали список найнеобхіднішого медичного обладнання та оголосили благодійний марафон, тривалістю 7 тижнів.
"Найприємніше, що на нашу пропозицію відгукнулися чимало чернігівців, навіть пенсіонери, мами з дітьми. Люди перераховують гроші, приходять до редакції, проте лікарні ще потрібні кошти, а до кінця марафону залишилося тільки 10 днів", - говорить Любов Авраменко

До акції можуть долучитися усі небайдужі чернігівці:
Реквізити банку:
КЛПЗ "Чернігівська обласна дитяча лікарня"
Банк ГУДКУ в Чернігівській області
Код 02006604
Розрахунковий рахунок 35420003001565
МФО 853592
Призначення платежу "Благодійна допомога для потреб інфекційного відділення"

Телефон для довідок: 8(0462) 653-653 (багатоканальний)

Джерело: офіційний сайт міськради, http://www.chernigiv-rada.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1647 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar