реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 13 » «Чернігівські єпархіальні відомості» в мережі!
21:54
«Чернігівські єпархіальні відомості» в мережі!
«Чернігівські єпархіальні відомості» в мережі! Прес-центр Київської Патріархії повідомляє про те, що в мережі Інтернет з’явився черговий православний ресурс, дякуючи якому відкривається можливість знайомства з історією, сьогоденням і діяльністю Української Православної Церкви Київського Патріархату в Чернігівській єпархії – «Чернігівські єпархіальні відомості».
Як можна дізнатися зі звернення єпископа Чернігівського і Ніжинського Іларіона до відвідувачів сайту, метою створення цього проекту є ознайомлення всіх бажаючих з Православною вірою і життям Церкви Христової. На цьому сайті ви зможете знайти для себе інформацію про історію і сучасний стан Чернігівської єпархії, її храмів, а також про древній град Чернігів і Богом бережений Сіверський край.

Проте це не лише офіційний інформаційний єпархіальний ресурс. Мета сайту – просвітницька: тут ви знайдете відповіді на запитання, які стосуються духовного життя, ознайомитеся з проповідями, статтями, духовними повчаннями православних пастирів і богословів. Редакція сайту працює над створенням бібліотеки, де планується розмістити молитовник, Священне Писання та екзегетичні праці, творіння святих отців і вчителів Церкви, історичні та богословські дослідження.

Адреса сайту: прес-центр Київської Патріархії, http://cerkva.in.ua



Категорія: Церква та суспільство | Переглядів: 1519 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar