реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 18 » Володимир Хоменко зустрівся зі студентами
09:44
Володимир Хоменко зустрівся зі студентами
Володимир Хоменко зустрівся зі студентами 17 листопада голова облдержадміністрації Володимир Хоменко з нагоди Міжнародного дня студента зустрівся зі студентами вищих навчальних закладів – стипендіатами Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, ім. М.С.Грушевського та облдержадміністрації, ректорами вищих навчальних закладів.
Вітаючи присутніх зі святом, Володимир Хоменко назвав студентські роки найкращими у житті, адже саме цієї пори людина формується як особистість, людина, громадянин держави.
Він висловив впевненість у тому, що нинішня студентська еліта – це потенціал країни на майбутнє і саме їй продовжувати розбудову України, покращувати економічне та соціальне становище суспільства, відроджувати національно-духовні надбання українського народу.
Сьогодні на Чернігівщині 10 чоловік отримують стипендії Президента України, 8 – Верховної Ради, один представник області - стипендію Кабінету Міністрів, 2- ім. М.С.Грушевського. Облдержадміністрація також знайшла можливість для підтримки 20 обдарованих студентів.
Він побажав студентам цікавої дороги до вершини знань, а керівникам навчальних закладів – здійснення сподівань, які вони покладають на студентів.

Джерело: офіційний сайт облдержадміністрації, http://oda.cg.gov.ua





Категорія: Молодь | Переглядів: 1660 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar