реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 19 » Чернігів. Справа про пограбування офісу УНП вперше дійшла до суду
22:22
Чернігів. Справа про пограбування офісу УНП вперше дійшла до суду
Чернігів. Справа про пограбування офісу УНП вперше дійшла до суду Зловмисникам, що пограбували офіс офісу Української народної партії в Чернігові, інкримінують статті 255, 185, 187, 262 Кримінального Кодексу України.
Пограбування сталося у березні 2006 року, напередодні парламентських та місцевих виборів. Це не перший напад на офіс УНП в Чернігові, але справа уперше дійшла до суду.
Як повідомив голова Чернігівської обласної організації УНП, Володимир СТУПАК, «за роки діяльності обласної організації УНП зловмисники здійснили до десятка нападів на партійний офіс в Чернігові – від пограбування до побиття вікон та обливання фарбою вивіски, однак жодного разу винних не було притягнуто до відповідальності, а найчастіше їх просто не знаходили».
Він поінформував, що цього разу «правоохоронці зловмисників затримали, і Деснянський райсуд міста Чернігова розпочав розгляд справи».
Володимир СТУПАК нагадав, що «вночі 15 березня 2006 року невідомі особи зламали троє дверей офісу обласної організації УНП, де на той час розміщувався передвиборчий штаб Української народної партії, викрали оргтехніку та невелику сума грошей, яка належала ветеранській організації, що зареєстрована за цією адресою». Він також повідомив, що «зловмисники були організованим злочинним угрупуванням і їм інкримінують цілий ряд злочинів, пов’язаних з крадіжкою майна та грошей саме в політичних та комерційних організаціях та підприємствах Чернігівщини». «Мотиви скоєного нападу на приміщення обласної організації УНП має встановити суд», – зазначив Володимир СТУПАК

Джерело: прес-служба УНП.



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1185 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar