реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 21 » Виконком Федерації футболу України обговорив скандальні заяви президента футбольного клубу «Десна-Партнер» Савченка О.
21:42
Виконком Федерації футболу України обговорив скандальні заяви президента футбольного клубу «Десна-Партнер» Савченка О.
Виконком Федерації футболу України обговорив скандальні заяви президента футбольного клубу «Десна-Партнер» Савченка О. 21 листопада відбулося засідання Виконкому Федерації футболу України.
Особливу увагу Виконком приділив скандальним заявам президента ПФК «Десна-Партнер» (Чернігів) Олексія Савченка щодо участі його клубу в корупційних діях. Нагадаємо, що президент ФФУ Григорій Суркіс, зважаючи на актуальність порушеної проблеми, взяв розслідування цієї справи під особистий контроль. Зокрема, він звернувся до Генпрокуратури з проханням провести відповідні слідчі дії. У відповідь на адресу ФФУ надійшов лист за підписом заступника генпрокурора України Віктора Кудрявцева, в якому йдеться, що звернення глави ФФУ взято на контроль Генпрокуратурою, а безпосередня організація перевірки цих питань доручена прокурору Чернігівської області, до компетенції якої і належить ця справа.

Федерація футболу поширила протокол засідання Виконкому ФФУ, надаємо витяг з протоколу.

III. Інформація Комісії з етики і чесної гри Федерації футболу України щодо заяви президента ТОВ Професійний футбольний клуб «Десна-Партнер» Савченка О.Ю.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови Комісії з етики і чесної гри Кочетова Ігоря Миколайовича, а також взявши до уваги, що справа у відношенні публічних заяв зроблених президентом Професіонального футбольного клубу «Десна-Партнер» (м. Чернігів) Савченком Олексієм Юрійовичем знаходиться, за поданням президента ФФУ та відповідним дорученням Генеральної прокуратури України в Чернігівській обласній прокуратурі, Виконавчий комітет Федерації футболу України

ВИРІШИВ:

1. У відповідності до пункту 2 статті 4 Дисциплінарних правил ФФУ передати висновки Комісії з етики і чесної гри на розгляд до Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ (Решко С.М.). та зажадати, що буде прийнята заборона здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом на термін до повного завершення розслідування цієї справи органами прокуратури, наступним особам:
- Савченку Олексію Юрійовичу;
- Кучеренку Сергію Петровичу;
- Оліфіренко Євгену Федоровичу.

2. Комітету з етики і чесної гри (Кочетов. І.М.) передати матеріали комісії з розгляду цієї справи до прокуратури Чернігівської області.

5. Комітету арбітрів ФФУ до 1 грудня 2008 року надати Адміністрації ФФУ пропозиції щодо удосконалення системи контролю за роботою арбітрів в професіональному футболі та рекомендувати, на термін до повного завершення розгляду справи органами прокуратури, відсторонити від проведення змагань з футболу наступних арбітрів:

- Абдулу Анатолія Борисовича;
- Бойка Сергія Миколайовича
- Жукова В’ячеслава Валерійовича
- Луценка Олександра Анатолійовича
- Подушкіна Ігоря Євгеновича

4. Доручити Першому віце-президенту, Виконавчому директору ФФУ (Бандурко О.І.) та голові Комісії з етики та чесної гри (Кочетов І.М.) надати пропозиції щодо утворення в структурі ФФУ системи завчасного попередження правопорушень та запровадження ФФУ постійно діючого («Гарячого телефону довіри»).

5. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

Президент ФФУ Г. М. Суркіс

Інформація підготовлена за матеріалами повідомлення Федерації футболу України.

До теми: До теми: Президент "Десни" Олексій Савченко про підкуп суддів (ВІДЕОФАКТ)



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1217 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar