реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 26 » Журналісти в гостях у кінологічному центрі УМВС
11:33
Журналісти в гостях у кінологічному центрі УМВС
Журналісти в гостях у кінологічному центрі УМВС 25 листопада начальник кінологічного центру УМВС України в Чернігівській області Анатолій Легеда приймав у себе в підрозділі представників мас-медіа.
Він розповів журналістам про життя та роботу центру, про те, чим годують та як виховують чотирилапих правоохоронців, які породи собак є зараз в кінологічному центрі, які з них найлегше піддаються дресируванню. Як виявилося, собак готують за трьома основними напрямками - розшуку злочинця по запахових слідах, пошук наркотиків, зброї та вибухівки, та вартові.
Четверо співробітників центру разом зі своїми вихованцями проходили службу в миротворчих місіях ООН в Косово (а деякі і по кілька разів), де зарекомендували себе фахівцями високого класу. Зокрема, слід згадати Ларису Мартіян з її спанієлем Джиною, Михайла Кузьменка з Вайдою та інших.
Також журналісти мали змогу побачити умови утримання собак, навіть завітали на «собачу кухню», де готують їжу, ознайомилися з раціоном. Також багато охочих було сфотографувати молоде поповнення центру - трьох маленьких цуценят німецької вівчарки.
Анатолій Миколайович не без гордості відзначив, що представники КЦ ось вже чотири роки поспіль входять в призери всеукраїнських змагань з багатоборства інспекторів-кінологів та показав тренувальний майданчик - смугу перешкод, на якій чотирилапі правоохоронці тренуються як перед змаганнями, так і просто за щоденним планом підготовки. Співробітники центру продемонстрували присутнім декілька прийомів затримання злочинця собакою та пошуку наркотичних і вибухових речовин.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1164 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar