реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 28 » Нашоукраїнець Владислав Атрошенко покинув ряди своєї партії
19:22
Нашоукраїнець Владислав Атрошенко покинув ряди своєї партії
Нашоукраїнець Владислав Атрошенко покинув ряди своєї партії 28 листопада під час брифінгу Владислав Атрошенко оприлюднив своє рішення про вихід з партії "Народний Союз Наша Україна", - інформує "Чернігівський монітор".
У своїй заяві він пояснив чим зумовлене таке рішення. "Головні проблеми у Партії закладені з моменту її створення і полягають, окрім тотальних взаємних зрад і постійних інтриг і в тому, що з ніг на голову поставлений головний принцип: в цій партії не народ і рядові члени знизу вверх спрямовують накази керманичам щодо їх реалізації і втілення у життя, а партія була створена як політичний та технологічний інструмент однієї особи для вузького кола осіб, в якій інформація, думки, рішення спрямовуються тільки в одному напрямі - зверху вниз" - сказав Владислав Анатолійович. За його словами влада, партія, еліта неспроможні знайти порозуміння, вони пронизані корупцією та зрадою.
Нашоукраїнець Атрошенко сказав: "Я оприлюднюю своє рішення про вихід з Нашої України, кладу на стіл партійний квиток за №27 фактично з однією метою - я хочу щоб мій крок був ще однією краплею, що ляже на терези здорового глузду в діях політичної еліти в цей дуже скрутний для країни час".

За словами пана Атрошенко серед членів НСНУ залишилося багато його друзів, знайомих, яких він поважає, але залишатися членом Партії, якій немає віри він більше не може.
В подальшому пан Владислав не планує залишатися поза політикою.

Джерело: Стельмах Оксана, "Чернігівський монітор",
http://monitor.chernigov.net/arhiv-n....ar.html



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1718 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar