реклама партнерів:
Головна » 2008 » Листопад » 30 » Відбулась святкова шоу-програма “5 років разом…”
10:58
Відбулась святкова шоу-програма “5 років разом…”
Відбулась святкова шоу-програма “5 років разом…” 28 листопада, у Чернігові з нагоди 5-річчя з дня заснування Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулась святкова шоу-програма “5 років разом…”.
Привітати творчий колектив Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України, який очолює заслужений артист України підполковник Володимир Дашковський, з першим ювілеєм до театру прийшли начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Сергій Мойсієнко, заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз, керівництво Військово-музичного управління Генерального штабу ЗС України, мешканці та гості міста.

Військово-музичний центр Сухопутних військ ЗС України було сформовано у 2003 році. У його складі функціонує три творчі колективи: військовий оркестр, камерний симфонічний оркестр, ансамбль пісні і танцю (в складі балету та хору), а також 13 малих форм концертно-творчої діяльності, що дає змогу одночасного проводити кілька концертів в різних місцях.

За період свого існування Військово-музичний центр Сухопутних військ ЗС України досяг широкого визнання як один з найбільш потужних та досконалих професійних військово-музичних колективів не тільки в Україні, але й на теренах СНД.

Військові музиканти Центру постійно беруть участь у військових парадах і заходах за участю керівництва держави, Міністерства оборони України, командування Сухопутних військ ЗС України, успішно репрезентують свою високу професійність у військових гарнізонах України та на міжнародних фестивалях за межами держави.

За п’ять років існування військовими музами Центром проведено більш ніж 950 концертно-гастрольних заходів у військових частинах і гарнізонах Збройних Сил України та у цивільних установах. Вони взяли участь у понад 25 міжнародних фестивалях.

Зокрема, здобули першу премію фестивалю, присвяченому 300-річчю з дня заснування Санкт-Петербургу, ставали дипломантами міжнародних фестивалів духових оркестрів, що проходили у німецьких містах Штутгарт, Зіген, Оберхаузен, Меммінгейм та Брауншвайз.

У жовтні 2005 року творчий колектив Центру привітав концертним виступом українських миротворців в Республіці Ірак.

У червні-липні цього року військовий оркестр та балет Центру гідно представив Україну на міжнародних фестивалях французькому місті Жів’є та італійській Модені.

Поціновувачі джазової музики з Києва, Харкова, Полтави, Запоріжжя, Дніпропетровська та Одеси ще довго пам’ятатимуть феєричний спільний концерт біг-бенду Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗС України та джаз-бенду “Сheck six” оркестру Європейського командування Військово-Повітряних Сил США.

Музиканти Центру організовували та реалізовували спільні шоу-програми з Міжнародним оркестром штабу Верховного Головного командування Об’єднаних Збройних сил НАТО в Європі та з військовим фольклорним ансамблем “Янішок” Міністерства оборони Словацької Республіки.

Представники творчих кіл і музичних громад Росії, Німеччини, Франції, Італії та багатьох інших країн дали високу оцінку майстерності виступів колективів Центру, жанрам концертної програми, шоу-дефіле та плац-концертам.

Джерело: Військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних сил України,
http://military-art.com.ua/news/2008-11-29-53



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1186 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar