реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 2 » Скутеристе стережись!
16:04
Скутеристе стережись!
Скутеристе стережись! 16 листопада 2008 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху».
Але, багато хто з водіїв мопедів або ж, як всі ми звикли говорити «скутерів», забули про існування Правил дорожнього руху. Деякі водії двоколісних транспортних засобів уже встигли поплатитися, сівши за кермо в стані алкогольного сп'яніння.
Так, рішенням Корюківського районного суду, водіям за керування мопедами у стані алкогольного сп'яніння винесено такий вид покарання, як громадські роботи терміном - одному водієві 40 годин, другому 60 годин;
Рішенням Щорського районного суду 4 водіїв за керування мопедами у стані алкогольного сп'яніння покарано громадськими роботами на строк 40 годин.
Тобто тепер порушник, у вільний від роботи чи навчання час повинен буде виконувати безоплатні суспільно корисні роботи. (Вид робіт визначають органи місцевого самоврядування. Призначаються вони судом на строк від 20 до 60 годин. Але працювати змусять не більш як чотири години на день. Постанова про їх застосування надсилатиметься органу Департаменту з питань виконання покарань. Громадські роботи не виконуватимуть інваліди І або ІІ групи, вагітні жінки, жінки старші 55 років та чоловіки старші 60 років.);

За інформацією прес-служби ВДАІ в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1618 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar