реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 7 » Хто боїться вступу України в Європейський Союз та НАТО?
21:15
Хто боїться вступу України в Європейський Союз та НАТО?
Хто боїться вступу України в Європейський Союз та НАТО? На це важливе та актуальне питання намагалися знайти відповідь місцеві журналісти, викладачі й студенти Чернігівської філії Київського славістичного університету під час недавнього семінару, ініційованого фундацією «Суспільність», інститутом журналістики Київського національного університету ім. Шевченка, прес-клубом реформ.
Наша держава робить правильні наступальні кроки на шляху до членства в Альянсі, але на заваді, насамперед, стають постійні чвари на вітчизняному політичному олімпі. Нескінченні суперечки, повсякчасні дострокові вибори й перевибори, внутрішньополітичні конфлікти відтісняють головне – державні інтереси.
За словами голови наглядової ради фундації «Суспільність» Олега Рибачука, й «дозрівання» України до інтеграція в ЄС та НАТО, відтерміннування членства – проблема здебільшого політична.
Велика роль щодо об’єктивного висвітлення євро інтеграційних процесів належить і засобам масової інформації, особливо регіональним, адже подекуди жителі «глибинок» не усвідомлюють перспектив і необхідності колективної безпеки країн.
На думку голови обласної ради Наталії Романової, котра взяла участь у прес-конференції, саме журналісти можуть суттєво впливати на формування позитивного іміджу України за кордоном.

Ольга Чернякова.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1107 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar